Start using EFY services


 
Adjunteu el vostre selfie amb "EFY.es" captcha

Vull utilitzar els serveis d'EFY.es, pels quals proporciono la informació següent: el meu sobrenom, número de telèfon de contacte, adreça Contingut de correu electrònic, de fotos i de vídeo. Entenc aquest telèfon i adreça de correu electrònic són exclusivament per a Les comunicacions amb mi i no estan destinades a la publicació, no seran traïdes fet públic, no serà cedit a tercers o només amb el meu consentiment.

Dono el meu consentiment per a la publicació de la foto i vídeo que vaig proporcionar contingut al lloc web efy.es, així com en qualsevol altre recurs i xarxa social.

Confirmo que tinc drets sobre aquest contingut, així com sobre transferència de dades de drets a tercers.

Entenc que EFY.es és una plataforma en línia que ofereix serveis de secretaria i reserves de models XXX. EFY.es només ofereix suport tècnic, secretaria i serveis de reserves.

EFY.es suggereix:

- WhatsApp, Telegram, SMS, correu electrònic de 13:00 a 21:00
- Suport informàtic
- publicitat i publicació en recursos d'Internet
- ajuda en el processament de contingut de fotos i vídeos
- elaboració de la vostra programació
- anonimat

Per confirmació, adjunto un selfie amb el meu sobrenom i la inscripció efy.es. En enviar aquest formulari, envio que vaig llegir, comprendre i acceptar amb la política de privadesa, termes i condicions del recurs efy.es. L’idioma oficial d’aquest text és l’anglès.


Si activeu aquesta casella de verificació, confirmo que accepto totes les declaracions, la política de privadesa i els termes d’ús.